Tijdens meerdere projecten de afgelopen jaren is gebleken dat Peter een vakman is die nauwgezet werkt, flexibel is, technisch breed geïnteresseerd en inzetbaar, goed en prettig communiceert.

Haite van der Schaaf, Project Manager Measurement&Control Systems at MARIN

Ik heb Peter leren kennen bij MARIN DWB project. Hij was daar hoofdconstructeur (werktuigbouw) en heeft oplossingen aangedragen op tal van gebieden, van kleine tot groot. Zelfstandig pakt hij de zaken op en brengt deze tot een goed einde.

Hans Mulder, Senior Project Manager bij Royal Haskoning DHV

Peter, een echte ontwerper. Sinds 2010 werkt Peter bij het MARIN (www.marin.nl) mee aan het ontwerp van een unieke faciliteit waarin men golven kan maken bij een sterk verlaagde omgevingsdruk (1/40ste atmosfeer). U moet daarbij denken aan stranden om de golven te dempen en sleepwagens om model van schepen en offshore boorplatforms door het water te slepen. Unieke projecten die ook vragen om een unieke aanpak en Peter slaagt daar uitstekend in. Hij blijft steeds zoeken naar creatieve oplossingen die voldoen aan onze eisen en toch simpel blijven.

Jan de Boer, Teamleider Ontwikkeling, Onderhoud en Support at MARIN

Ik heb Peter ervaren als een gedegen vakman. Met oog voor details maar ondertussen de grote lijnen niet uit het oog verliezend.
Ons project "Electra" (voor museum Nemo-Amsterdam) is daar een voorbeeld van. "Elektra" is een robotpop gemaakt door Peter en zijn team van R2R. Ik heb hiervoor het rubber masker en de handen gemaakt. De sfeer in het 7-koppig team was goed, ondanks de grote druk die op dit project lag. Na 6 jaar reageert "Electra" nog steeds interactief met het publiek. Kijk op www.bashidap.nl in het portofolio.
Hieruit blijkt dat complexiteit, mooi, betaalbaar en degelijkheid goed samen kunnen gaan.

Bas Hesselink, eigenaar Bashidap (Mechanical or Industrial Engineering Specialist)

3 stille wagen plus tank

Golfopwekkers en golfdempers

Ga naar boven