In het eerste gesprek gaan we dieper op uw vraag in. Wat kunt u nog wel? Waar wilt u ondersteuning in hebben? Het eerste gesprek is altijd kosteloos. We bespreken uw wensen, eisen en mogelijkheden en geven een eerste indicatie van de prijs voor het kopen, het ontwerpen of aanpassen van een hulpmiddel. Als er mogelijkheden zijn waar u zich in kan vinden, maken we een vervolgafspraak.

Welke hulpmiddelen bestaan al?

Er zijn talloze hulpmiddelen op de markt. Daarom zoeken wij, na het eerste gesprek, altijd in onze database of er al geschikte hulpmiddelen bestaan voor uw vraag. Bestaat er al een oplossing, dan is een aanpassing niet nodig. Als bestaande hulpmiddelen moeten worden aangepast, kunnen we dit vaak in eigen beheer doen. Vinden we geen geschikt hulpmiddel voor uw specifieke vraag? Dan kijken we of wij een nieuw hulpmiddel voor u kunnen ontwerpen en maken.

Ontwerpen en maken van hulpmiddelen

Tijdens het eerste gesprek ontstaat er bij ons een duidelijk beeld van de mogelijkheden die er zijn om u te helpen met een op maat gesneden aanpassing. Dit idee wordt uitgewerkt tot een ontwerp. Met kennis van ontwerpen, materiaaleigenschappen en productietechnieken kunnen wij dit omzetten tot een uniek en hoogwaardig product. U kunt bij ons ook komen met een uitgewerkt idee. Wij beoordelen dit dan op functionaliteit, maakbaarheid en sterkte. Door samenwerking met productiebedrijven kunnen we van elk idee een hoogwaardig hulpmiddel maken.

Maak een vrijblijvende afspraak voor (aangepaste) hulpmiddelen